Niko Häggman
Olen ikääni nähden kokenut valokuvaaja Oulusta. Tällä hetkellä opiskelen Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa ja teen kuvaushommia opintojen ohessa. Olen rento, reipas ja helposti lähestyttävä enkä pelkää haasteita.
Kokemus
Olen toiminut koulun ja töiden ohessa yrittäjänä 4 vuotta. Olen työskennellyt hiihtokeskus Iso-Syötteellä mm. tapahtuma- ja mainoskuvaajana 6 talvea, sekä suoritin varusmiespalveluksen Ruotuväki -lehden kuvaajana. Tällä hetkellä teen tiivistä yhteistyötä Kuuru LKV kanssa kiinteistöjä kuvaillen. Häitä olen kuvaillut viimeisen 4 vuoden aikana yli 15 kpl. Keväällä 2019 kuvasin lumilautailun, sekä freestylen suomenmestaruuskisat ja 2020 World Rookie Tourin Rukalla.
Tyytyväisyys
Minulle tärkeintä kuvauksessa on muistot, joita kuvat herättävät, sekä asiakastyytyväisyys. Haluan hoitaa hommani niin hyvin, että asiakkailleni jää hyvä ja onnistunut fiilis koko palvelustani. Laadukkaiden valokuvien arvo nousee vuosi vuodelta, joten on tärkeää, että tärkeistä hetkistä ja ihmisistä jää aikaa kestävät ja laadukkaat kuvat.
Tuki
En halua olla pelkästään tyyppi, joka painaa nappia ja poistuu paikalta. Olen apunasi, kun tarvitset apua kuvien teetättämisessä tai hääpäivän aikataulua pähkäillessä. Minulta saa aina kysyä neuvoa ja pyrin tekemään kaikkeni, jotta saatte tarvittavan tiedon.
Back to Top